MADÁRMEGFIGYELÉS DIÁKCSOPORTOK SZÁMÁRA

MADÁRMEGFIGYELÉS DIÁKCSOPORTOK SZÁMÁRA

Szervezetünk fő profilja a szemléletformálás, elsősorban fiatalok körében. Így nem ijedünk meg, ha egy diákcsoport vezetésére kapunk felkérést. De tekintettel arra, hogy a madármegfigyeléshez csendes és nyugodt körülmények kellenek, kis létszámú csoportok jelentkezését várjuk.

Számukra gyalogos vagy lovasszekeres túrákat ajánlunk Hajdúvidről kiindulva, 2,5-4 óra időkeretben, 2-3 élőhely felkeresésével, csoportonként egy túravezetővel (a 12 éven aluli gyermekekből álló csoportok mellé legalább egy fő felnőtt kísérőt a csoport biztosít).

Egy-egy túra kapcsán javasolt létszám: maximum 15 fő (+ 1-2 fő felnőtt kísérő)

Igénybevehető tavasztól-őszig

A terepjárós program díja:

15 000,- Ft + ÁFA/csoport (maximum 15 000,- Ft + ÁFA/csoport lovasszekérrel történő személyszállítás igénybevétele esetén)

TÚRAVEZETŐK

molnar@zoldkor.net
+36 (20) 9556 758
MOLNÁR Antal
túraszervező

Természetfotós, madárfotós tevékenységét a vidékfejlesztési miniszter 2018-ban Pro Natura emlékplakettel ismerte el. A Hajdúság madárvilágának kiváló ismerője.

andalas8@gmail.com
+36 (20) 3508 960
SZABÓ Tünde
túravezető

Természetvédelemi mérnök, környezeti nevelő. Szakmai tevékenysége elsősorban az állat-, azon belül a madárvédelemhez kapcsolódik.

zsuzsi.zoldkor@gmail.com
+36 (20) 4373 500
SERBÁN Zsuzsanna
túravezető

Biológus, környezeti nevelő. Fenntarthatóságra, a természet oltalmára és megismerésére irányuló gyermekprogramok szervezője, foglalkozások vezetője.